logo


Yogainfo.se
Email

Password

 
Startsida | Boka tider-SCHEMA | BLI MEDLEM | KONTAKT | Priser | Yogainfo | Innan du tränar | Effekterna av yoga | Våra yogainstruktörer | HJÄLP FAQ | INTROKURS YOGA | "STELA MÄN" | WS, JONAS WESTRING | -ROOFTOP- | YOGARESOR 2018 | ÖSTERLEN yoga & vandring |
  

Words can not convey the value of yoga - it has to be experienced.

- BKS Iyengar

Den Hatha yoga vi utövar i Höllviken är...
inte kopplad till någon sekt, religion eller några dogmer.
Yoga är ett system för praktiserande, spirituellt men är inte religiöst.
Hit är du lika välkommen vare sig du vill gå på yoga en gång om året eller flera gånger i veckan och du behöver inte leva eller klä dig på något speciellt vis för att "passa in".
Den yoga vi utövar är trogen ursprunget men uppdaterad, dynamisk och ibland så fysiskt krävande, att du svettas rejält.
De flesta pass är olika men alltid med ett "flow", där ställningarna och andetaget synkroniseras.
Budskapet vi vill ge är att yoga är roligt, välgörande och befriande! Inte mystiskt, dogmatiskt eller farligt! Kanske på sin plats att poängtera att vi som leder yogan varken är läkare, psykologer eller gurus. Vi är bara helt vanliga människor som älskar yoga och som utbildat oss till yogalärare i vår strävan efter att förstå lite mer.
Yoga är ett flera tusen år gammalt system för personlig och andlig utveckling genom läran om balans mellan kropp, medvetande och själ. Att yoga fått en flumstämpel är ett problem som beror på att det finns så mycket i de Indiska filosofierna som många lärare och utövare gör egna, felaktiga eller bokstavliga tolkningar av. Men det finns också så otroligt många bra och självklara saker inom yogafilosofin, som vi i väst glömt bort eller förskjutit, som verkligen påverkar oss positivt på många plan.

Jag föreställer mig att man genom att "ställa sig på sina föregångares axlar" kan hjälpa till att uppdatera yogan med det bästa av dagens kunskap men också efter hur vi har möjlighet att leva våra liv nuförtiden. Min förhoppning är att detta går att göra utan att grundtanken försvinner eller att man förringar värdet av de många upplevelser som generationer av yogisar har förmedlat.

Det finns mycket skrivet om yoga och dess ursprung, så för att undvika upprepning, har jag valt ut några bra informativa länkar till andra sidor med djupgående information om yoga och dess filosofi. Om du vill veta mer, titta under medlemssidorna på LÄNKAR, där du även hittar tips, filmer och annat.  Så snart du blivit medlem får du tillgång till medlemssidorna som ger dig mer info om Yoga.

Ordet Hatha betyder inte som många tro sol/måne utan det är en Tantrisk lek med ord.
Hatha betyder "kraftfull yoga som väcker energin".Mycket handlar om att vara nöjd och tillfreds med tillvaron som den är, och att försöka förbli i harmoni.
Påminn dig ofta om att livet ständigt förändras och att inget är statiskt. Livet är det som pågår just nu, i detta ögonblicket!

Life is what happens to you, while you are busy making other plans! 
(John Lennon)


         
                     vila och avspänning                                        sund mat                                                                    glädje och aktiviteter                  eftertanke och meditation
 
NEWS
Våra kommande event
2018

-Yoga och vandring på Österlen 20e maj. Se mer i menyn.

-INTRODUKTIONSHELG, 30/6-1/7, se "introkurs" i menyn

-ROOFTOPYOGA startar den 25/6-12/8, läs mer i menyn
 
-Yoga och alpin vandringsresa till Alagna den 4-8/9. Se mer info under "yogaresor" i menyn.

-Josephine Selander har en Virya work shop i november 2018.
Mer info: http://www.yogainfo.se/bokning/index.php?m=350:0&site=103


SWISH och BG
Du kan använda SWISH eller BG när du betalar dina fakturor eller prylar du köper hos oss.
Glöm inte ange OCR nummer, går det inte använd numret under meddelande.
Bolaget heter Cyber Relax Sweden AB
SWISH-nummer: 1234226304
BG: 349-2584

Priser och förklaringar
Här hittar du priser, förklaringar av klasserna och lite annat smått och gott:
http://www.yogainfo.se/bokning/index.php?m=197:0&site=103
FaceBook
Följ oss gärna så får du nyheter och info snabbare.

FB:
"Yoga i Höllviken" 
"Rooftop YOGA Falsterbo"


GDPR
Med anledning av GDPR gäller följande:
”I Cyber Relax/Yoga i Höllvikens medlemsregister lagras de personuppgifter som behövs för att användaren skall kunna boka yogaklasser. Dessutom behövs uppgifterna för att vi skall kunna skicka ut information om våra aktiviteter, skapa e-fakturor fakturera och tillhandahålla support.
En medlem kan maila "info@yogainfo.se" för att radera sina personuppgifter. När en medlem avregistreras från vårt register blir alla personuppgifter borttagna direkt.

www.tidbokaren.se