Yoga & vandring på Österlen

 

Nästa vandring kommer till våren 2019.

VAR?
Vi träffas 08.00 på morgonen för ett skönt yogapass med mig (Torgny) i en tillfällig yogasal hos Reunion Home & Friends, Malmövägen 70, Gärsnäs (väg 11). Det är 10 mil via Ystad och tar ca 75 min att köra till Gärsnäs från Höllviken.

PARKERING
När du kommer till Gärsnäs så kör rakt fram tills du kommer till en stor bilfirma på högersidan. Då har du Reunion på andra sidan vägen. Det går att parkera både på parkeringen före och på lilla vägen efter Reunion också, men för ett begränsat antal bilar.

FRUKOST
Efter yogan serverar Maria Engström en härlig och stärkande frukost.
(Det finns även möjlighet att handla fantastiska saker hos Maria. Se FB, ”Reunion home” för mer info.)

 

VANDRING, STRETCH och MAT.
Efter frukost kör vi till VANTALÄNGAN (ca 30 min från Gärsnäs) och parkerar bilarna. Därifrån går vi en rundvandring på ca 1,4 mil som tar 3-4 timmar
längs Verkeån upp till ALUNDBRUKET vid Christinehof längs SKÅNELEDEN. Sedan blir det fika halvvägs och tillbaka går vi längs BACKALEDEN, via Hallamölla och det fina vattenfallet.. Sedan tar vi bilen tillbaka till Gärsnäs för en kort yoga-boll-band-stretch för att slippa tränigsvärk. (bra med en liten snack eller frukt på väg tillbaka mot Gärsnäs). Vi avslutar eftermiddagen med en god laxrätt och en efterrätt, som Maria lagar. (glöm inte meddela ev. preferenser gällande maten, vegetariskt, allergier etc.)

Räkna med att vi är klara för hemfärd ca. 17.00.

HUNDAR
som är väluppfostrade och vänliga får gärna följa med. Tänk på att det kan bli varmt i bilen under yogan och när vi äter. En bur går bra på gården utanför, för hundar som inte skäller.

ANTAL
Max 24.

HUR ANMÄLER MAN SIG?
Anmälan sker genom bokning i vanliga schemat för ordinarie medlemmar. Har du inget klippkort kan du boka 
HÄR (länk kommer nr datum är klart)

VAD KOSTAR DET?
Priset för yoga, vandring, frukost, fika och middag inkl. dryck är 600:-+ ett klipp eller en biljett för medlemar, för övriga kostar det 750:-.

HUR BETALAR JAG?
Man betalar senast tisdagen före vandringen, till vårt vanliga BG 349-2584 eller swish 1234226304. Ange namn+vandring,

MEDTAG:
Yogakit, kläder efter väderlek, bekväma skor, vattenflaska, ev. stavar (använder jag) och proteinsnacks el. frukt efter behov.
Olika kläder för yoga och vandring, du kommer bli varm och lite svettig.

VÄDEROPTION
Vi vandrar även om det är risk för skurar men inte om det är ihållande regn.

AVBOKNING och betalning
Senast 5 dagar innan start.

BOENDE
Vill man bo över från lördag till söndag rekommenderar jag Talldungen i Brösarp, Drakamöllans gårdhotell, Harrys Hardware B&B eller Brösarps gästis där det även finns ett spa. Kiviks hotell, Agda, Kaptensgården är ytterligare alternativ. Det finns även hotell och B&B närmare Gärsnäs som du kan Googla.

TRANSPORT
Om du inte har bil men vill åka med någon, så meddela mig. Ni som har plats i bilen får gärna höra av er.

VID SEN ANKOMST
ring eller skicka sms och meddela, 0708 410691

Varmt välkommen,
Torgny