Förklaring av klasser

FÖRKLARING AV PASSEN
Gul= Torgny i lokalen, Lila= Zoom, mörkare färg mer ansträngande. Blå= kurs, Röd= kan vara lite vad som helst :), Brun= avbokad

MORGONYOGA veckodagar + helg,
varierad yoga där läraren har sin stil och den speglar morgonpasset. Man kommer inte svettas mer än att man kan åka direkt till jobbet. Alla kan vara med och ibland är instruktören med och gör yoga i klassen. På helger kan det vara lite svettigare morgonyoga än på vardagar. Vissa klasser även på ZOOM.

Lugn Yoga
Grundlig yoga i lugnt tempo. Få solhälsningar och mer övningar sittande och liggande på golvet. Fungerar även som repetitionsklass, se mer HÄR

 

Hatha 1
Ett snäpp upp för dig som gått på Lugn eller för dig som gått ett tag och vill ha lite mer utmaning men inte så mycket som i en Hatha 2 klass.
Hatha Yoga (+)
varierade fysiska pass för alla som känner sig bekväma med grundställningarna, bra instruktioner. + = Ibland nya lite annorlunda övningar för styrka och kondition. Klasserna anpassas efter gruppens snitt.

Hatha 2
För dig som praktiserat ett tag och vill ha en större utmaning och som kan grundställningarna och solhälsningen. Skulderstående är ibland förekommande för dem som vill. Fokus på corestyrka, Vinyasa i eget andetag och det är färre grundinstruktioner och mer ”fine tuning”.
Stela 1
För män och kvinnor som ihar liten erfarenhet eller som nyligen gått introkursen.

Stela MÄN 2, en klass för dem som gått en tag och som kan grundställningarna med fokus på övningar för män, men kvinnor är välkomna. 🙂
Övningar som ”öppnar upp” stela kroppar. God tid att komma in i ställningarna då män oftast har mer muskelmassa än kvinnor. Dessutom coreträning och en hel del skratt.

VINYASA Yoga
Kraftfull flödesyoga där andning och rörelser synkroniseras. Konditionskrävande. En blandning av olika stilar, t.ex.  Anusarainspirerad yoga. Ibland yogar instruktören med i dessa klasser.

Yin Yoga erbjuds inte just nu
är passivt och meditativt. Man håller sittande och liggande ställningar i 3-5 minuter så att kroppens leder, ligament och muskler kan släppa taget och slappna av.

MEDITATION,
Kostar inget extra och kommer då och då att erbjudas på söndagar.