Förklaring av klasser

FÖRKLARING AV PASSEN
färgkoden på bokningssidan avgör vem som leder, se förklaring överst på ”SCHEMA/BOKA” sidan.

MORGONYOGA,
varierad yoga där varje lärare har sin stil och den speglar morgonpasset. Man kommer inte svettas mer än att man kan åka direkt till jobbet. Alla kan vara med och ibland är instruktören med och gör yoga i klassen. På helger är det lite svettigare morgonyoga än på vardagar. Även på ZOOM.

Yoga LIGHT
Grundlig yoga i lugnt tempo. Även introduktionsklass, se mer HÄR

Hatha 1, + STELA personer
Klasser med utförliga instruktioner, perfekt om man vill ha en lite lugnare klass i ett lugnt tempo, finslipa tekniken, eller nyligen gått kommit igång.
Hatha 1
Ett snäpp upp för dig som gått på Light eller ”Hatha 1 Stela personer” eller för dig som gått ett tag och vill ha lite mer utmaning men inte så mycket som i en Hatha 2 klass.
Hatha Yoga
varierade pass för alla som känner sig hyfsat bekväma med grundställningarna, bra instruktioner.

Hatha 2
För dig som praktiserat ett tag och vill ha en lite större utmaning och som kan grundställningarna och solhälsningen utan instruktioner. Skulderstående är ibland förekommande för dem som vill.
Fokus på corestyrka, solhälsning i eget andetag och det är färre grundinstruktioner och mer ”fine tuning”.

Stela MÄN,

med fokus på övningar för män, men kvinnor är välkomna. 🙂
Övningar som ”öppnar upp” stela manskroppar. God tid att komma in i ställningarna då män oftast har mer muskelmassa än kvinnor. Dessutom mkt coreträning och en hel del skratt.

VINYASA Yoga
Kraftfull flödesyoga där andning och rörelser synkroniseras. Konditionskrävande. En blandning av olika stilar, t.ex. Virya och Anusarainspirerad yoga i ett flow. Ofta yogar instruktören i dessa klasser.

Yin Yoga erbjuds inte just nu
är passivt och meditativt. Man håller sittande och liggande ställningar i 3-5 minuter så att kroppens leder, ligament och muskler kan släppa taget och slappna av.

MEDITATION,
Kostar inget extra och kommer lite då och då erbjudas.