Rooftop & ZOOM

Instruktioner för Zoom Yoga längre ner

 

————-ROOFTOP 2 juli-13 augusti——————-

Hej, så är schemat för sommaren 2022 klart och vi drar igång tisdagen den 2/7.

Nytt för i år är att man betalar med biljett. Biljetter köps på plats med Swish. Biljetterna är inte personliga. Överblivna biljetter kan användas under hösten som betalning för yoga i lokalen eller på Zoom.

Priser och schema hittar du HÄR

Vi håller stängt under Falsterbo Horse Show 10-17/7, eftersom det var ostädat och klibbigt på golvet den veckan. I år är det dessutom 100 års jubileum så det lär inte bli bättre. 🙂

Fr.o.m. den 18/7-31/7 erbjuder vi yoga varje morgon. Annars är det samma koncept som tidigare år, man bokar plats på nätet och vid oväder ställer vi in via email.

Anna och Torgny delar på klasserna och hälsar er varmt välkomna till ännu en sommar.

 

Hur man bokar för  ZOOM yoga

1. Du behöver vara medlem och ha köpt klipp, sedan betalar du med klipp, genom bokning på LILA markerad i schemat på www.yogainfo.se.

3. Inloggningsuppgifter mailas ut ca. 15 min innan klassen startar. Klicka på länken så startar ZOOM. Bäst resultat får du om du laddar hem Zoom Member appen och använder lösenordet som också skickas ut. Ibland fördröjer vissa Webhotell mailet, men Du behöver inte påminna. Har du bokat kommer alltid en länk.

4. Vill du inte synas, stäng av din kamera och känn dig fri att yoga i din egen takt utan att jag, eller någon annan ser eller hör dig, men du ser gruppen och hör mig. Glöm inte stänga av din mikrofon direkt.

5. Om ni har Zoom-appen, logga in på ”Blå knapp” (Join) och skriv in password. Använder du länken kommer du till ZOOM och deras hemsida, med lite sämre kvalitet på ljud och bild.

6. Vill du yoga i lokalen? Boka GUL klass i schemat och inget mer, reservlistan finns om det blir fullt.

7. Vid AVBOKNING, glöm inte avboka annars ryker klippet.

OBS

Endast en (1) inloggning/länk. Om man vill logga in fler i familjen, måste man boka och betala extra.

Länken får inte delas till andra och inspelning av klassen är inte tillåten.

Detta kan vara bra att veta:
På Hatha 2, krävs att man har gjort en hel del yoga. Tempot är snabbare och ställningarna mer utmanande, med färre instruktioner.

På Hatha light, Hatha 1 och STELA PERSONER ger jag mycket tydliga instruktioner och visar ibland ställningar. Dessa klasser passar alla, även om man aldrig riktigt kommit igång.

På alla övriga klasser förväntas man ha gjort lite yoga tidigare och hjälpligt känna till grundställningarna. På Zoom ser deltagarna i rummet och hör tydliga instruktioner.

Varmt välkommen,
Torgny