en Yogaresa med cykling och vandring till Piemonte

En yogaresa för livsnjutare till vindistriktet i Piemonte

Följ med på en fantastisk yoga, vandring & cykelresa till de vackra vindistrikten kring Nizza Monferrato och Barolo i Piemonte. Vi provar viner på små familjeägda vingårdar, äter luncher på trattorior och återtar krafterna med lugn yoga vid poolen på Agriturismo Albarossa. På kvällarna äter vi antingen på Agriturismon eller på en restaurang i närheten. Vi cyklar på elektriska MTB och vandrar med lokal guide.

(www.agriturismoalbarossa.com)

Betalning först en vecka innan avfärd.

PROGRAM 

X-dag Flyg med Transfer från Milano Malpensa. Lunch på Agriturismo Albarossa. Avkoppling vid polen och sedan ett yogapass innan vi vandrar ner till Nizza för att äta Pizza på torget.

X-dag Vi startar dagen med YOGA sedan en god frukost och därefter står vår guide och cyklarna redo. Vi cyklar ut bland vingårdarna och gör ett besök på en mysig vingård med lunch. Vi är tillbaka på Agriturismon ca kl 16.30 för lite yogastrech, avkoppling och en senare middag på en närliggande restaurang.

X-dag Efter YOGA blir det frukost. För dagens vinprovning cyklar vi upp till till Fortetto della Lujja (långa sköna uppförsbacken). Lunch därefter på lokal trattoria. En skön cykeleftermiddag avslutas med yoga, avkoppling och middag på en restaurang med 7 rätter till ett överraskande lågt pris.

X-dag Efter YOGA och frukost. Denna dagen gör vi en lagom utmanande vandring på 2-3 timmar i en slinga på ca 20 km till vingården X för vinprovning och sedan lunch. YOGA, avkoppling och middag ( som ingår) på hotellet avslutar lördagen.

X-dag Tidig frukost sedan utcheckning innan det är dax för avfärd till flygplatsen.

Planet från Malpensa går 11.20

BOKA HÄR


DETALJER

För att komma in på restauranger och vinprovningar krävs vaccinpass.

Pris, inkluderat boende i dubbelrum med frukost, guide, vandring, el-mountainbike samt en middag på hotellet på fredagen:  € 775

Vinprovningar (ca € 8-20/st) samtliga luncher och 3 middagar betalar man själv på plats.

Priset för yoga betalas med 7 klipp som dras i förväg eller med 100 € som betalas på plats. Meddela vilket alternativ du vill ha. Yogan är obligatorisk.

Flyg- och transferkostnad ingår ej, se nedan.

Transferkostnad t.o.r. Malpensa tillkommer med ca €100/pers och betalas cash till chauffören på plats. (priset är beroende på antal deltagare, lokala coronaregler om antal i bilen etc.)

Flygdetaljer:

SK1685  Köpenhamn-Milano Malpensa 08:25-10:30
SK 688  Milano Malpensa-Köpenhamn 11.20-13.25

Pris: X SEK per person

Det ingår ett incheckat bagage á 23kg plus handbagage 8kg

REGLER för flygbiljett

Vid avbokning mellan x-x debiteras 25% av biljettpriset

Vid avbokning efter den X debiteras 100% av biljettpriset

Üseyin Bekir

Sales & Reservation Manager

E mail ub@firstclasstravel.se

Phone +46-(0)40-45 29 90 │ Direct +46-(0)40-643 02 56 │ www.firstclasstravel.se