Yoga, elcykling och vinprovning i Piemonte

En yoga/cykelresa för livsnjutare till vindistriktet i Piemonte prel datum, 3-7/6 samt 23-27/9, detaljer kommer inom kort.

Följ med på en fantastisk yoga & cykelresa till de vackra vindistrikten kring Nizza Monferrato och Barolo i Piemonte. Vi provar viner på små familjeägda vingårdar, äter luncher på trattorior och återtar krafterna med lugn yoga vid poolen på Agriturismo Albarossa. På kvällarna äter vi antingen på Agriturismon eller på en restaurang i närheten. Vi cyklar på elektriska montainbikes med lokal guide.

(www.agriturismoalbarossa.com)

PROGRAM

Onsdag

Transfer från Milano Malpensa, Lunch och efter lunchen incheck, YOGA, avkoppling och middag på Agriturismo Albarossa.

Torsdag

Vi startar dagen med YOGA sedan en god frukost och därefter står vår guide och cyklarna redo kl 09.00. Vi cyklar ut bland vingårdarna och på förmiddagen gör vi en provning på Azienda Agricola Filippa. Därefter cyklar vi vidare till lunchen. Efter lunch en andra vinprovning på Azienda Agricola Franco Mondo. Vi är tillbaka på Agriturismon ca kl 17.00 för ev. yogastrech, avkoppling och middag på en närliggande restaurang.

Fredag

Efter YOGA blir det frukost kl 09.00. För första vinprovningen cyklar vi till Azienda Agricola La Patereina. Lunch på lokal trattoria. Därefter cyklar vi vidare till Fortello della Luya som förutom gott vin är skyddat av WWF då man har vilda orkidéer växande bland vinrankorna. Tillbaka för avkoppling ev. yogastrech och middag på restaurang.

Lördag

Efter tidig YOGA och frukost startar vi 08.30 och sätter oss i bussen som tar oss till Barolodistriktet. Vi startar vår cykelfärd här och har en provning av Barolo på Costa di Bussia. Därefter tar vi oss upp till staden La Morra med fantastisk utsikt och äter lunch på en trattoria  Efter lunch är det hemfärd, ev. YOGA, avkoppling och middag på restaurang.

Söndag

YOGA, sedan avfärd till Alba och Tryffelfestivalen.

Ni hittar mer info här: https://www.fieradeltartufo.org/en/

Avfärd mot Malpensa ca 15.00.


DETALJER

MAX 14 deltagare.

Pris inkluderande boende i dubbelrum med frukost, guide, el-mountainbike samt alla middagar för € XX.

Vinprovningar (ca €8-15/st) samt luncher betalar man själv på plats. Flyg och transfer ingår ej.

Transferkostnad ca €XX/man.

Singelrum +€25/natt

Flygdetaljer:

SK1685 02 oktober Köpenhamn-Milano 08:25-10:30

SK688 06 oktober Milano-Köpenhamn 20:05-22:052

Pris: 2.750kr inkl. skatt och bagage

Fri avbokning t.o.m. 02 juli

jonas.kristensson@firstclasstravel.se
First Class Travel
236 24  HÖLLVIKEN

Direktnummer: 040-6430361

Mobil: 0735-038806